Révész Optika a Facebookon!

Multifokális lencsékről

 

Varilux multifokális lencsék


40 éves kor felett a szem fokozatosan elveszíti természetes alkalmazkodóképességét, az apró betűk összemosódnak és az olvasnivalót egyre távolabb kell tartanunk a szemünktől, hogy élesen láthassuk.

Ez egy teljesen természetes folyamat, amely előbb-utóbb mindenkinél bekövetkezik és presbyopiának vagy másnéven időskori távollátásnak nevezzük. Szerencsére erre a problémára már van megoldás: a multifokális (progresszív) szemüveg, amely látható választóvonal nélkül biztosít éles képet minden távolságra, anélkül, hogy külön olvasószemüveget vagy bifokális szemüveget kellene használnunk.

A multifokális lencsék finom átmenetükkel tiszta és éles látást biztosítanak minden távolságra, miközben a szükséges korrekcióra is megoldást nyújtanak. Ez azt jelenti, hogy progresszív dioptriaátmenetükkel (lentről felfelé) hozzájárulnak a szemfáradtság csökkentéséhez és természetes látásélményt biztosítanak viselőjüknek.

A világ első multifokális lencséjét az Essilor fejlesztette ki 1959-ben Varilux néven. Azóta az Essilor folyamatosan fejleszti szemüveglencséit, hogy minél jobb megoldást tudjon ajánlani a presbyop szemüvegviselők számára. Minden egyes Varilux multifokális lencsedesign-t szigorú protokoll alapján kialakított viselői és klinikai tesztekkel ellenőriznek, hogy optimális és természetes látásélményt biztosítsanak.

A Varilux S Series (Varilux S széria) bemutatásával az Essilor új fejezetet nyit a Varilux lencsék nyújtotta technológiai újítások hosszú sorában. 
A multifokális lencsék feltalálása óta minden egyes újabb generáció élesebb képet és jobb látásélményt kínált, de mindig voltak kompromisszumok, melyeket el kellett fogani. 


"Félek lemenni a lépcsőn, mert bizonytalannak érzem magam." 
"Amikor a fejem mozdítom, úgy érzem, mintha minden mozogna körülöttem." 
"Nem szeretek már olvasni, mert nem elég a szememmel követni az olvasnivalót, hanem a fejemet is folyamatosan mozgatnom kell." 


 

A Varilux X lencsékkel a tiszta, éles látás oly egyszerű és természetes, hogy nem is gondolunk rá többet! 


Ide kattintva fedezze fel a Varilux S lencsék előnyeit! 

 

 • A Varilux X széria, prémium termék. Visszadja az ifjúkori éles látást, minden távolságra!
 • A Varilux lencsék napjainkban is a világ leggyakrabban viselt multifokális lencséi, melyeket Crizal UV Forte, Prevencia, vagy Optifog UV felületvédelemmel ajánlunk.
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Varilux Physio f-360°A Varilux Physio f-360° lencsék a Varilux Physio nyújtotta előnyök mellett a keretviselési szokások figyelembevételével kínálnak kitűnő látásélményt bármilyen fényviszonyok között. 
 • Varilux Physio 2006-ban egy technológiai újítás segítségével létrehozták a Varilux Physio lencsét, amely Nagy Felbontású Látásélményt biztosít bárhol, bármikor. 
 • Varilux Comfort A Varilux Comfort lencsék tökéletesen alkalmazkodnak az utóbbi években megváltozott környezethez. Lehetővé teszik a tekintési irány gyors változtatását, miközben biztosítják, hogy a fejtartás természetes pozícióban maradjon. 
 • Varilux LibertyA Varilux Liberty a Varilux lencsék belépő szintje, amely a Varilux know-how felhasználásával készül. A digitális technológiának köszönhetően mindenki számára tiszta és éles látásélményt nyújt minden távolságra. 
 • Speciális Varilux lencsékAhogy a futáshoz futócipőre van szükségünk, úgy elengedhetetlen, hogy a különböző tevékenységekhez is különleges szemüveget viseljünk a maximális kényelem érdekében.